Vorige wedstrijd (11/10/2020 - 15:00)
1
Hoger Op Wolvertem Merchtem


Volgende wedstrijd (14/02/2021 - 15:00)
SV Anzegem


Bekijk hier de laatste nieuwtjes
22
januari
2021
Paasstage 2021
Op 12-13-14 en 15 april organisseert KHOWM hun jaarlijkse... 
20
januari
2021
Valentijnsontbijt G-Voetbal
Steun onze G-ploeg en bestel voor 7 februari een heerlijk ontbijt voor Valentijnsdag... 
19
januari
2021
Transfernieuws fanion
Hoger Op Wolvertem Merchtem zet in eerste instantie in op eigen jeugd, maar ...

27/07/2020 - COVID-19 regeling KHOWM


 

Geachte ouders,
Beste spelers en speelsters,

De corona-pandemie blijft ons leven beheersen. Ook wij vernemen net zoals jullie via de media dat de cijfers afgelopen dagen erg sterk in de foute richting evolueren, en dit ook opnieuw een impact kan en zal hebben op het leven binnen onze voetbalclub.

Momenteel ligt er een advies op tafel die de organisatie van sportactiviteiten verplicht achter gesloten deuren wil laten plaatsvinden. Ondanks de nationale veiligheidsraad zich nog over het advies moet uitspreken, zullen wij de activiteiten die deze week gepland staan binnen onze club sowieso achter gesloten deuren laten plaatsvinden.
Dat wilt zeggen dat enkel spelers en technische stafleden op het complex zullen worden toegelaten, al zeker t.e.m. 02/08/2020. Wij rekenen er op dat er geen ouders, supporters of sympathisanten het sportcomplex betreden.

Momenteel wordt er verder bekeken hoe we het afzetten van spelers op de parking veilig kunnen organiseren. Alle overige maatregelen die reeds binnen het complex geomen zijn blijven uiteraard ook nog gelden.

Hier vinden jullie het veiligheidsprotocol dat momenteel van toepassing is. Ongetwijfeld zal dit komende dagen en weken nog meermaals aangepast worden i.f.v. de verdere evoluties. Wij zullen updates hiervan onmiddellijk via onze communicatiekanalen communiceren.

Ten slotte willen wij benadrukken dat we rekenen op ieders medewerking en gezond verstand. Alleen zo kunnen we het virus samen de kop indrukken!

Sportieve groeten,
KHO Wolvertem Merchtem


‹‹Terugkeren